Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Nevşehirli gencin hazin protestosu (Video)  (Okunma Sayısı 87 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yönetici
*

Üye Grubu : Canlale Üstadı
 Konular : 240
 Üye İd : 351
 Canlale Puanı : 1174
 Kişisel Mesaj : ___Uyanmayı Ölüm anına bırakmayın___

Çevrimiçi Çevrimiçi

« : 03 Mart 2010, 10:13:42 »

izlemek için tıklayın..
http://www.hurseda.net/Yasam-Saglik/17140-Bir-Issizin-Hazin-Protestosu_.html

Nevşehir'de işsiz kalan yeşilkart sahibi Mevlüt Erdoğan, kendisine devlet makamlarının yardım etmediği gerekçesiyle Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı'a protesto eylemi gerçekleştirdi.
2010-03-02   14:04:00

Nevşehir'de özel bir şirkette çalışan ve 2009 yılının Kasım ayında geçirdiği bir amaliyat sonrası işsiz kalarak yeşilkart alan ve 8 yaşında çocuğu bulunan Mevlüt Erdoğan, geçimini sağlamayınca derdini duyurmak için ilginç bir yol seçti. Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı'na gelerek burada daha önce yazdığı metni okuyan Mevlüt Erdoğan,ilköğretim okulu mezunu olduğunu ve işsiz kalınca büyük bir geçim sıkıntısı içerisine düştüğünü söyledi.

Bir işe ihtiyacı olduğunu belirterek ev sahibinin kendisini sokağa attığını gözyaşları içerisinde söyleyen Erdoğan, cebindeki 1,6 kuruşu çıkararak attı. Bu esnada etrafına toplanan kalabalığa "Ne bakıyorsunuz. Bana kim yardım elini uzatıyor ?" diyerek kızan Murat Erdoğan'ı izlerken bazı vatandaşlarında gözyaşlarına hakim olamadığı dikkat çekti. Bir süre daha derdini gözyaşları içerisinde anlatan Mevlüt Erdoğan, polis ekiplerinin olay yerine gelmesi ile uzun süre direnmesine karşın protestosuna son verdi. Ekip otosuna bindirilirken, gazetecilerden iş konusunda yardım istedi.

Gönüle Düşen Cemre
www.cemrefm.com
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Canlaleler.Net Etiketler
Nevşehirli gencin hazin protestosu (Video)

Gitmek istediğiniz yer: